Četla jsem Ti ji tu už dřív, ale nějak nefungovala technika na to, abych Ti tu napsala, jak moc se mi líbí a jak moc Ti rozumím, tak tak činím teď, je moc fajn.
05.11.2006 21:01:00 | grázlík
No už jsem se lekl, že ne. :)
Já se s jinýma než s nevinnýma nebavím. :))
´Teda myslím si to. :)
31.10.2006 14:15:00 | Mácha