mazlení
Anotace: něco jako vyznání se z lásky nebo spíš závislosti na mé milované osubce evičce :)
za závěsem barvy okvětních lístků růží...........,
dva milenci zbavují se svých všedních kůží...
Slabý paprsek světla je hřeje a slunce dívá se tou škvírkou co se tam děje ....
----->>>
...........prameny hnědých vlasů zakrývají polibky slasti a oba jsme polapeni v milostné pasti ...
za ruce držíme se, prsty jsou propleteny,
když jazyk můj dráždí tvé stehen vnitřní strany stěny ...
Oba, pak v poloze divokých šelem, zakryti před světem peřinou jak bílým sněhem ..
V té pak laskáme své milostné JÁ, a zkoušíme co vše nám dnes večer příroda dá...
k pohybům jazyků přidají se doteky prstů. Vzdáváme jeden druhému tu nejsladší poctu ..,
když ty na břiše se zadečkem vstřícně se pyšníš a prosíš lásku svou :"...prosím buď něžný"
jednou dlaní držím Tě za ňadra, druhou v oblasti podbřišku mám, prsty tam, co by elitní eskadra dělají věci, o kterých se druhým jen zdá.
Oči stojíce v sloup, duše zmítá se v rozkoši. Prosí :"lásko pojď hloub" není nám pomoci.
Už bylo na čase z šelmy ochotná kočka se stala,když lehnout na záda ses právě jala, abys své tělo celé na odiv mi dala.
Z pohledu očí lesknou se slzičky štěstí,
...........Když jazyk laská bradavky ty máš sevřeny dlaně své .. v maličké pěsti.
Pak ale povolí a nehty v drápy se mění. A já pak na zádech škrábance, co milenec nikdy nedocení
,když ty na zádech vstřícně se svou hrudí se pyšníš a prosíš lásku svou :" prosím už nebuď něžný"
Jednou rukou za týlem hlavu ti přizvedám, druhou pak pod hýžděmi tělo ti nadzvedám.
aby můj úd mohl plnit to k čemu byl stvořen, tak aby do těla tvého v ohni byl nořen.
Líbal tě na ústa a miloval až k novému východu slunce. aby vlny rozkoše daly se počítat na celé unce.
..
..
..
..
..
..
Komentáře (2)
Komentujících (2)