Příště...
Anotace: O zradě a pošlapaném snu
Pozlacený kotouč v rudých oblacích
a cesta k poznání na můj vkus příliš příkrá.
Rozbité sny o velké lásce
- to nevadí, tak možná zítra...
Bělostná tvář z chladu a krásy uprostřed moře z inkoustu
a k dokonalosti chybí už jen krok.
Zmačkaná skutečnost na filmové pásce
- tak nic, snad příští rok.
Tisíce stříbřitě mrkajících očí,
jejichž třpyt se nikdy nepoddá nicotě...
lásku teď vyznáváš další dokonalé krásce
-dobrá, tak v příštím životě.
Komentáře (0)