Viděl jsem
Anotace: smutek po rozloučení se s někým blízkým
Viděl jsem anděla kráčeti po laně
z nebeských závojů
vtiskl mi do dlaně
svou myrtu marnosti naděje
a ukázal na cestu,
která mě zavede
do nebe,
do Tebe, do sebe,
do místa, kde život nezebe.
Do pekla,
do města,
do někam,
kde budu já-ženich a ty-má nevěsta.
Ztraceni putujem vesmírem spojeni
v lásku a bláznovství
jen mi dva oděni
anděl a já,
poutníci ozvěny.
Komentáře (1)
Komentujících (1)