.. OK Péťo, zbytečná obava .. ... tohle skutečně Monča neřeší ..
všechny její slova jsou vlastně její SMS ... které v nějakém rozpoložení mysli ... odešle ..
někdy to jen klouzá po povrchu ... ale když hrábne dovnitř ...
je to sakramentsky cítit ..
01.11.2006 18:14:00 | HarryHH
Slušný, ale necítím v tom takovu sílu výpovědi. Tu předešlou z jejích básní. Jen efektní vyjádření, nicméně někdy z vlastní zkušenosti vím, že takovéhle soudy bolí.
01.11.2006 10:29:00 | Petr Miroslav
Harry, ta tvá láska ti nesedí,nebude to ta pravá.Když máš taková témata v mysli.Kde je to krásné opěvování žen?To nebude podzimem.
01.11.2006 09:30:00 | s.e.n
Harry, Harry, Ty jsi tak smutný, božínku, jak Ti mohu pomoci? Je mi to tak líto...
31.10.2006 22:39:00 | Levandule
...víc než to ...
...být malomocný , třeba láskou musí být paráda ...
31.10.2006 20:52:00 | WhiteSkull