Zmatená
Křičím,a přesto nevydávám hlásku,
miluji,a přesto nenacházím lásku.
Směji se,přesto mi slzy kanou,
říkám sbohem,přesto nashledanou.
Mlčíš,přesto Tě slyším v dáli,
vidím Tě,přesto stín Tě halí.
Zkoušíš mě,a přesto Tě to bolí,
chci Tě,Ty přesto nechceš tolik.
Skrýváš se,a přesto jsi tady,
radíš mi,přesto si nevíš rady.
Trápíš se,a přesto neznáš splín,
miluji Tě,přesto nevím co s tím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)