ne...vůbec ne...mě se líbí...opět ta myšlenka tam je a i to prostředí...obvzláště střední část je moc pěkná...jen tak dál...zkus přidat volný verš...uvidíš...bude se ti líp psát....můžeš to ze sebe všechno dostat(asi tak jako já;))
tvoje liz
10.11.2006 20:24:00 | Lizzzie