Zavolej
Zavolej, zvedni telefon
chci slyšet ten známý tón
tón, co podobu hlasu má
tomu Tvému se krásně podobá
jakoby stál jsi vedle mě
šeptal svá slůvka líbezně
o tom, jak máš mě rád
že chceš mě slyšet smát
taky snad možná kdo ví
šeptal bys mi Ty bláhový
slovíčka něžná k vábení
zvoucí k hříšnému mámení
tak zvedni, prosím, telefon
dej uším mým slyšet ten tón
tón, co podobu hlasu má
a Tvému hlasu se podobá
Komentáře (4)
Komentujících (4)