Nezazlívám
Anotace: smutek je nejvetši inspirací...
Střípky poezie
strach Lásky upije
Kříčení zaznívá v tichu
části srdce padají do kalichu
Pláč ve snu se ztrácí
oči mé zlatě krvácí
Za lžíčkou beznaděje
spousta něžnosti se chvěje
Pozdrž lásko má, své naděje
vysvětli mi co všechno se děje
Komentáře (2)
Komentujících (2)