Amorův šíp
Pošeptám Ti něžná slova
o tom, že Tě miluji,
a pak moje horká ústa,
toužebně Tě políbí.
Pohladím Tě po vlasech,
obejmu Tě v náručí,
a v osamělých časech,
můžu ze vzpomínek žít.
Mám Tě plnou hlavu,
a srdce touhou vybuchuje,
místo krve žhnoucí lávu
a dech, co horce duje.
Jsi magma co mě spaluje,
láskou proudící mým tělem
a Amorek mi vstřeluje
šíp, který byl do mě vtělen.
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)