Víš to?
Anotace: Pocity s otázkou...
Před pouhou lásky touhou
vidím okamžik pohlcený zlatou šmouhou
všude přehršle moudrosti
život postrádá špetku radosti
Kousek květu skrývající se pod větévkou snění
zbytek soudnosti už nikde k vidění není
Zahlcený skromnýmí pocity
toužím se jen ptát, jak na tom jsi ty?
Komentáře (1)
Komentujících (1)