Já tu stojím
Hele neštvi mě má lásko
a pojď mému srdci vstříc,
neskrývej svůj cit pod maskou,
chci Tvůj úsměv,možná víc.
Tvoji fotku skrývám v dlani,
dávám ji i pod polštář,
tak se netoč k jiné paní,
já tu stojím - zde mě máš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)