Tajná platonická láska
.
Ta tajemná láska,
přišla jako kráska,
co mou duši laská,
aby ve stínu toho druhého
se našla
Měla příchuť hříchu,
v okamžiku smíchu,
co přetrvá jen chvíli,
než se k ránu schýlí
a odejde
Splynutí se nedočká,
když si na něj nepočká,
přesto touží po něze,
srdce hoří chvěje se,
ach ta vášeň..
.
Komentáře (3)
Komentujících (3)