Anotace: Každý má právo milovat a být milován
Ahoj Kirsten, taky děkuju, že sis přečetla moje díla a děkuji moc za komentáře. Když mám dojem, že se má díla aspoň trochu líbí, tak mi to dává smysl psát. Takže díky všem, kteří si má díla čtou a ať už se jim líbí a nebo třeba i přidají názor co vylepšit, podporuje mě to k dalšímu psaní.
16.06.2007 13:30:00 | Katka de Krho
tak jsem přečetla všechny tvé básně ještě zbývají díla:) ale přes tvoje básně ktere jsou krásné! mi přijde že otevřela si nám na chviličku tvoji hlavu a udělala cestičku, k tvýmmyšlenkám a citům možná je v tom víc možna míň možná nic:) ale je to všechno krásně napsané jo a děkuji za tvoje komentáře jsem moc ráda že si mylíš zrovna tohle díík:)
16.06.2007 01:48:00 | Kirsten
Je to zajímavé, možná torchu ukecané /promiň/, ale zajímavá spojení a tak...GO ON
02.11.2006 16:17:00 | JirkaS