Kouzelná
Anotace: no nevim omlouvám se za chyby
Když poznal sem tě, měl sem jasno,
bylas krásně kouzelná ,
ten tvůj úsměv s dolíčky,
já začal hrozně milovat
Tvoje oči prostě všechno,
bylas krásně kouzelná,
od té doby mám tě rád,
a věř, že tomu bude tak dál,
seš má láska jediná, krásná, prostě kouzelná.
Komentáře (1)
Komentujících (1)