Křídla andělů
Anotace: Opustil mě kluk, pro kterýho bych udělala snad všechno:-(
Nikdy už nechci věřit
a pak plakat, umírat.
Mám tě tolik ráda,
ale co to vlastně znamená?
Když sama jsem zůstala
a bez víry a důvěry upadla..
Křídla andělům se zlámala
toho jsem se jako malá bávala,
že křídla už nikdo neslepí
a oni znovu nepoletí...
Komentáře (0)