Anotace: několik až...

Až bude se lesknout listopad
Až přestanu se tě lásko ptát
Až skončí odpočet bezesných dnů
Až čolvěku zasteskne se toulavých snů
Až nebude mé srdce to které nejvíc buší
Až prokletím zamrzne verze zlých duší
Až po zlověstné srdcervoucí noci
Až budu zase lásko vědět co chci
Až hřebík ve zdi bude se smát
Až slunce na listu přestane hřát
Až ve třpitu nočních svršků
Až na hřbetu světoskvoucích vršků
Až uvědomíš si jak lásku dát
Pochopíš, že nechtěl sem jen brát!
Autor Sebastian_13, 02.11.2006
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nevim ctus si tvoje basne..a asi se v nich vidim..jdu cist dal:)

12.11.2006 21:04:00 | ppepiczek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel