Anotace: ... někdy ale nebývají moc pěkná .. ... . ty moje .. /autor © MončaElča
Také bych si dovolila nesouhlasit...Monča jen vyhrožuje...aby sis nebyl jistej...ale ví, že láska je láááskááá :-)))
03.11.2006 17:57:00 | no
Ta žena je originál. Všichni jsou originál. Tak jinak.
Ta žena je výtečný originál. Těch moc není.
03.11.2006 09:13:00 | smudlinek
... jak vidno, monča se ráda obléká ... jen ať jí vydrží pořád stejnej šatník ... :)) a po tvé dušičce nechť vskutku zlehka našlapuje .. :)) ... asi se pudu taky voblíknout ... je do čeho .. :))))
roboti sou právě obaleni samou LAAskou :))
03.11.2006 08:42:00 | Alci
...záleží na tom jaké láska :) ...
...platonická a taková ta klečící v lavici , možná ...
...já mám rád tu z masa a kostí ... hmatatelná se jí říká ...
...:))))))))))))) ...
03.11.2006 07:41:00 | WhiteSkull
...láska je vůl...kde jsem to jen slyšel...??
...nebo to bylo jinak...?
...jinak opět parádička...
02.11.2006 21:55:00 | Mácha