Nový čas
Miluješ mě a jsem ti konečně oporou,
Už nedokážu být jako dřív potvorou,
Radostí se nám oběma sklí oči štěstím,
Krásnou budoucnost nám tímto věstím,
S první sněhovou vločkou jsi mi rty hřál,
Aby ten okamžik neskončil tajně sis přál,
Líbal jsi mne po dobu stráveného času,
Za večerního rytmu větru a hvězdného jasu,
Z vyřčení okrasných snových vět,
Teď bych roztála i z ker všechen led,
Vykouzlila bych na vločkách zimní květy,
Našla bych správnou cestu mezi světy…
Komentáře (2)
Komentujících (2)