Prozraď!
Anotace: ...anebo neprozrazuj a jen čti z oblohy, slunce a vody...
Pošlu ti po větru políbení,
marnivý vír se v milence změní.
Pošlu ti po slunci jiskru z oka,
spálí ji paprsek v trýzeň soka.
Pošlu po vodě tělo vnořené,
topím se a moře rozbouřené!
Prozraď mi, prosím, jak se dát celá,
abych se rajsky nepoztrácela?
Přečteno 572x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
Komentáře (1)
Komentujících (1)