proč hráti hned vše na oslavách? ...až jednou vnučce na kolenou ..budete zpívati Hopsala hej...až ona vyroste...tehdy to hrej!
09.11.2006 17:19:00 | Ayla
ono se to rýmuje. Tyhle dvě k sobě úžasně sedí. Pozdravuj ode mne paní Hydovou, Harry.
07.11.2006 10:44:00 | Petr Miroslav
...to teda ne, Harry, to ne...
...to se ani nesmí.... :))
...na druhou stranu...ten druhý ví na čem je...?...
..nebo ne???
03.11.2006 19:05:00 | Mácha