Anotace: Pro všechny odlesky trojrozměrných mahagonových dnů.
Sbírka: Kdysi jsem chtěla změnit svět
Víš, že jsi momentálně služebně nejstarší autor působící na Literu? Dobrá básnička, atmosféra, obrazy...
05.01.2007 08:32:00 | JardaCH
Taky semka zavítám, když potřebuju vylít svoje srdíčko, buď napíšu nějakou tu svoji tvorbu nebo se pokochám pohledem do tvorby jiných autorů, nejčastěji však u Tebe a u JirkyS
17.12.2006 10:23:00 | Jasmin de Paris
Ta kavárna je super nápad.. Tak zase po dlouhé době pokecáme, co? No, maturanti ani třeťáci toho nemají zrovna málo k učení...Šak vime:-) I tady Absoluter (šak vime) má čas v pátek :-)
02.12.2006 10:04:00 | Jasmin de Paris
Drahá kamarádko "maturitaklepenadveřezapárměsícůdospělačko" termín raději nedomlouvat dopředu, nebo se to jak jinak pokazí :-( Radši tak den dva předem, to je nejlepší... Nějakej pátek by to bylo možný:-)
28.11.2006 18:26:00 | Jasmin de Paris
Drahá básnířko, ale kdopak se Ti to ozval?:-))) Někdy ale fakt musíme dát spicha a pokecat... Je to těžký, slečno maturantko:-)
27.11.2006 20:23:00 | Jasmin de Paris