Vidím, že tě opět pohltilo to o čem si určitě v mém případě myslíš, že je to hloupost...
Věř, že není a i když ''Naděje umírá poslední,ale umírá, tak v nás může žít dál...''
mám tě moc rád zlato.. jen tak dál 2 poslední kusy krásný.
05.11.2006 13:27:00 | Jirda