Anotace: s každým koncem jedné lásky umírá anděl... kolik jich umřelo? a kolik jich ještě v nebi čeká, na naše zlomená srdce?
jak jsem mohla dát 80%?...asi jsem se tenkrát překlikla, protože tahleta za to doopravdy stojí...je nádherná;)
29.01.2007 21:15:00 | Lizzzie
Tahle není ve volném verši, a přesto je výborná. Takže je to u Tebe asi spíš o dni, o konstelaci hvězd, náladě a tak... tak je to i u mně :-)
05.11.2006 22:56:00 | Levandule
Tak tohle je vážně super, nejen, že to je moc pěkná básnička, ale taky má v sobě hodně pravdy..
04.11.2006 21:43:00 | lolin