celá ta báseň je psána tak "vznešeně", takže mi to pak nakonec trochu ruší to vlezení si pod deku. Ale možná to tak má být, kdo ví:-)
15.11.2006 21:59:00 | Odváté zrnko popela
To je tak nádherné... Vždycky se tu s nějakou basničkou ztotožním.. A tahle je nádherná!...
04.11.2006 23:06:00 | Terýsek