Anotace: Tahle básnička je moc smutná ale se šťastným koncem. Je o dlouhém čekání na lásku.
Pájo, je to moc hezký, ani bych to do tebe neřekla:op a to neber ve zlým, ještě tě moc neznám.... ale abys věděl, vím o kom to je, Pájo, pájo, pájo................:-D
07.11.2006 21:05:00 | Dilla
ehm...nemám slov...psala jsem před chvilkou, že se těším na novinku...mno a ona přišla tak rychle;)...no a je opravdu nádherná...jsem se i na moment zasnila a ocitla se v úplně jiném příběhu...příběhu lásky...;)..moc, moc jsem nadšená šťastným koncem...;)
pa
05.11.2006 13:39:00 | Lizzzie