hladovím
Anotace: není to dokončené, musíte si chvíli počkat... hotovo:)
Hladovím po lásce k tobě.
Hladovím po tvé vůni.
Hladovím a láskou stůni.
Hladovím a vyprchá to až v samotném mém hrobě.
Jsi zloděj srdce mého.
Jsi zloděj myšlenek mých.
Jsi zloděj pohledu mého, který zjih.
Jsi zloděj a já jdu ku příkladu tvého.
Snaha napodobit tvůj osobitý styl,
ten jenž se mi tak do paměti vryl.
Snaha odhrnout roušku tajemství,
kde skrývá se tvůj malý svět-tvé malé království.
Navštívit to místo jednou,
navštívit jej společně-ve dvou.
Navštívit jej ruku v ruce,
navštívit to a vrátit se jednou, zase.
Komentáře (1)
Komentujících (1)