A co dál?
Anotace: Proč nejde prostě risknout cit a víc nic neřešit?
Když dotkneš se mě rukou nebo pohledem,
mám přání a touhu, že daleko odjedem.
Nechceš mi ublížit, ale stejně to děláš
o velké přátelství teď na kolenou žádáš.
Vždycky zůstanou pro mě tu naděje
o tom, že řekneš zůstaň, nic se neděje.
Co mám teď dělat ztratit tě na vždy?
Možná pomůže zkusit jen sebevraždy...
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Clarissa
Komentáře (2)
Komentujících (2)