Zastavit čas
Anotace: stačila by mi jen ta chvíle...pro tu bych i zemřela
Zastavit čas jen na ten okamžik kdy si se na mne podíval,
Kdy tvůj pohled patřil jen mně a viděl si to co jsi chtěl,
Zastavit dech, který sušil moje rty, ten dech, pro který jsem žila,
Cítit dotek tvé dlaně, z které mi naskakovala husí kůže,
Ten moment kdy si splétal prsty jako klubíčko nekonečné nitě,
Pro tento pocit bych zemřela, nechápu proč tedy ještě dýchám…
Komentáře (1)
Komentujících (1)