Anotace: kdyby nás někdo poslouchal bylo by to tak strašně jednoduché, a tak strašně krásná by najednou byla láska...
Vynikající! Volný verš Ti svědčí. Takhle nejvíc a nejhlouběji dáš najevo co cítíš, když nemusíš city vázat do veršů.
Lásku... moc Ti ji přeji. Jen s tím svým srdíčkem nemarni čas tam, kde Tě neslyší :-)
05.11.2006 22:53:00 | Levandule