Vzpomínka na Tebe
Anotace: vzpomínka na Tebe...jaká je vzpomínka na Tebe lásko?Vzpomináš také?......Asi tyhle otázky napovídají o básni..PŘEČTĚTE
Vzpomínka na Tebe,
je jako koukat se za tmy do nebe.
Pamatuješ,když jsme byli malí,
jak jsme si na písku hráli?
Tehdy jsem nevěděla,že se do Tebe zamiluju,
stejně tak teď nevím,kdy se odmiluju.
Po několika letech jsme se od dětství viděli,
naši lásku jsme k sobě nezapřeli.
Stal se z Tebe pěkný kluk,
Amor měl nejspíš u sebe šíp a luk.
Když jsem si tohle pomyslela,
ale,že z toho bude láska jsem nevěděla.
Už je to lásko rok,co jsem si tohle říkala,
dnes i vzpomínám na to jak jsem donedávna při snění vzlykala.
Později jsem poznala,že mě hřeje jen vzpomínka,
krásná,jako jarní květinka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)