Chci být navždy s tebou
Anotace: naděje=vidina společneho Silvestra s tebou, kamaradka=člověk ktrý se na mě teď vykašlal a já jsem kvůli ni poslala do háje kluka kterého jsem milovala a pořád miluju už chci být jenom s nim
Dostala jsem naději
a upínám se ni.
Budu mlčet raději,
ať nepřijdu o ní.
Byla jsem hloupá,
já to vím.
Je na slovo skoupá,
už se s ní ani nebavím.
Kamarádka, pro kterou jsem tě opustila,
mi jakoby parohy nasadila.
Teď už jsem rozhodnuta být s tebou,
doufám, že naše cesty společným směrem vedou.
Komentáře (0)