Anotace: cela / vězení .. symbol stavu kdy jste uvězněni ve stavu beznaděje a neštěstí a čas vám běží tak pomalu, že to skoro tak jako to vězení je ..smutek a stýsání, kdykoliv se pohádám se s vou láskou a pak přijde několika minutové oddloučení
Bez pochybností není pravé lásky. Láska musí být bez hnutí i v pohybu... Hezky vyjádřeno!
14.04.2007 21:41:00 | Juhunka
Heleď, Ty nepřihlášená smutná. Když Ti psal o milování, byla jsi šťastná. Když píše o smutku z rozloučení, tak nevěříš? Tyhle pocity znám, věř mi, můžeš nalistovat několik básní u G.P. zpět a uvidíš, jak jsem se i já z takového pokusu vztekala. Ale víš... když tohle píše chlap, je to vždycky od srdce, básníci lhát neumí, to nevíš?
A takové milování, které popsal, neprožiješ s každým. Jste mladí... Já to poprvé opravdově prožívám až v posledních pěti letech. Tak si toho koukejte vážit, sakra. Láska je zázrak, copak to nevíte? A příště už žádné hádky, koukejte tady na sebe cukrovat!!! :-)))
06.11.2006 14:39:00 | Levandule
velice hezké, i smutné. výstižné! možná by to chtělo psát celou báseň rýmem A A B B. přidalo by to na dramatičnosti... ;-)
06.11.2006 11:45:00 | Martyn
Jsi střelec?
Pak pošli střelu
Touhu a něhu
snídat budete spolu
u kulatého stolu .......
:-)
06.11.2006 11:11:00 | Marcella