Jo, ten léčí všechno a definitivně, ale nejsem si jistej, jestli by zrovna tohle řešení Melebele akceptovala. Ostatně stejně dobře funguje i nůž či sekera, kteréžto určitě doma má.
06.11.2006 15:04:00 | JardaCH
JArdo, já myslel, že nějaký prášek proti žárlivosti máte. Zabírá ten samý, který léčí zlobu u tchýní - myslím, že se jmenuje Strychnin, nebo tak nějak...
:-)
06.11.2006 14:43:00 | G.P.
...:( bych taky jeden plný košík pořeboval ...
...ale ne pro sebe ...
06.11.2006 14:05:00 | WhiteSkull
Podporuji Šmudlínka, protože on podporuje autorku pravdivé básně a proto
chlapi všech zemí spojte se
ZA DŮVĚRU
(a pozdravujte při tom jednu Věru ... mě, chachacha)
06.11.2006 12:26:00 | Levandule
Ono ani nejde o to pochopit to, jako tomu uvěřit :-)
Ale všeho moc škodí, to je jasný. A tak heslo dne pro všechny chlapy - Na první místo šoupnout důvěru!!
06.11.2006 12:12:00 | smudlinek