Mamino, zvedá mi chlupy... bože... jak dobře tyhle pocity znám... ach jo
08.11.2006 09:57:00 | Levandule
on tvou lásku jistě cítí
jenom právě neví snad
jak správně ji dokázat
nést náruč kvítí
mu brání stud
(ač nosil je doposud)
že lásku jinak nezjeví ti
a kolem vane pouze chlad?
říkám, nic předem nevzdávat :o)
J.C.s
07.11.2006 09:00:00 | j.c.