každý se bojí.. měsíc Ti toho napovídal strašně moc.. pohádky .. které mohl jsi mi vyprávět. na dobrou noc.. Ať všechen strach zmizí .. pohladí Tě na tváři a řekne Ti tiše .. neboj se .. moc hezky jsi to napsal.. čte se to samo.. :( člověk by z toho plakal =( ...
03.04.2007 00:28:00 | Najlin
...mlčím... nechci rušit ten úchvatný a jedinečný okamžik západu slunce...
29.12.2006 15:03:00 | Cecilka
a ty myslíš že v modrejch, zelenejch...a tak dále a tak dále by se nic novýho objevovat nedalo? já myslim že svym způsobem sou tajemný a záhadný a hluboký všechny oči, spíš asi záleží komu patří, a jestli v nich něco hledat chceš... :)
03.12.2006 21:05:00 | bittersweet