Chci tě
Anotace: no prostě už nevím co tady ppsát pořád vyjadřuju city které cítím k jednomu moc sladkému klukovi a moc bych chtěla být zase s nim
Je krásné, když jsi šťastný,
můj život je potom krásný.
Jediný pohled na tebe
a doletím skoro do nebe.
Políbíš mě na ústa
a napětí narůstá.
Chci být zase s tebou,
všichni tvrdili, že jedou.
A teď zůstali jsme sami,
je to to,co jsme si přáli?
Komentáře (0)