Anotace: ... znamená také trochu chtít vlastnit ...a také se trápit ../ nedělám přece nic špatného, ... zviřátka si také chrání to na čem jim záleží .. / autor © MončaElča
... všichni sme tu na návštěvě ... a já vím, jaké je to být andělem, chjo ... !!!
08.11.2006 08:10:00 | Alci
Andělské i ďábelské pocity do vztahu patří. Vyšplích se z nich člověk. Proto tu vlastně jsme :-)
08.11.2006 07:49:00 | Levandule
Anebo jsi dobrý kohout...?
Anděl určitě ne, leda ten padlý, jak on se vlastně jmenoval? Satan? Umazaný od dehtu a sazí, obalený v peří a číhající na svou příležitost?
No, to je pitomá úvaha. Jsi "jen" člověk, buď v klidu...
07.11.2006 23:18:00 | G.P.
...jo, strach je prevít...ten má velký oči :-))) asi jako Monča, nebo ti andělé ;-)))
Peří, jo? to jako, že seš Orel a my husy ?! ;-)))
07.11.2006 20:44:00 | no