Anotace: ...
No, šel jsem se na Tebe podívat, ale přiznávám, že rýmy "všecko - děcko" nejsou moje krevní skupina. Možná přemýšlej víc o formě, o slovíčkách, pokus se hrát si s významy a podobenstvími. Chce to slovní zásobu a fantazii. Promiň, jestli Ti to připadá mentorské, ale takhle to vidím. Ale myslím si, že právě na literu se můžeš hodně naučit - čti a čti a čti :-)
08.11.2006 07:36:00 | G.P.