PROSTÁ SKUTEČNOST SOUŽITÍ
Anotace: ...nevím,co napsat...
Listy kalendáře. Plátky kopretin tu jsou:
Neznámá. Známá. Neznámá. Známá.
Svou přítomností mocníš můj život na druhou,
přičítáš chvíle a násobíš láskou.
Výsledek poví, zda "SPOLU" či "SAMA"...
Objev tu touhu v sobě, prosím, znova.
Ať je to stejné, jako poprvé !
Tvá vůně a chuť, tak sladce smetanová,
vetře se do kůže, zmate bystrou mysl,
na jeden úder srdce vejde do krve.
Na jeden úder srdce, či jedno nadechnutí-
víc nežádám, a přesto chci tak moc...
Jakou silou mě mé srdce k lásce nutí,
když Tvůj dech a spánek splynou v harmoniích-
to po zásluze vešla k Tobě noc.
Přečteno 891x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša, Lucie Teru
Komentáře (4)
Komentujících (4)