Myslím na tebe
Anotace: Stavím svépomocí, ale to neznamená že bych si nevzpoměl a rád bych si v poklidu tu kávičku s tebou dal.
Maltu já mám lásko všude,
také ruce bolejí,
o zádíčkách ni nemluvě,
tak jsem celý zmožený.
Nemění to nic na věci,
že já na tě vzpomínám,
že chci hladit tvojí duši,
s láskou co ti do slov dám.
I když jsi mi nyní v dáli,
políbení posílám,
rád pozval bych tě na šálek kávy,
který nyní si já dám.
U něj vnímám tvoje oči,
úsměv i tvé půvaby,
hned je ten svět mnohem hezčí,
ta tvá ústa líbal bych.
Hladím v duchu tváře-vlásky,
tvé ruce beru do dlaní,
je příjemný ten dotek jemný,
i pocit že tu chvíli se mnou jsi.
Komentáře (3)
Komentujících (3)