Pravá tvář
Anotace: Vzpomínka na jeden podvod
Láska schovaná za nenávistí.
Úsměv schovaný za zavřenými rty.
Štěstí se mění v smutek,
jeden ubohý skutek
-naše spojené rty.
Zavřené oči říkají něžná slova,
ale lži vyjdou z úst znova.
Urážky vyznávají lásku.
Muset mít přes srdce pásku.
Přetvářkou celý život žít.
Místo přítele, nepřítele mít.
Ubližovat a přitom chtít milovat.
zapírat, přitom chtít projevovat.
Umírat touhou
nic neříct.
Vteřinu pohou
smět zažít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)