Pro ...ty víš
Anotace: Zaskočenou tváří mluvím...
Zaskočenou tváří mluvím,
Zaslzet leskem oči umím,
Lásku smáčet v kapkách soli,
Trpět zklamáním co bolí,
Lásko už jsem se ti omluvila?
Že to o čem jsem tak snila,
Jsem bezbolestně zahodila,
Přes vše naděje mi ještě zbyla,
S ní mi opět sílu vháníš,
Před okolím mě hrdě bráníš,
Děkuji snad bude ještě lépe,
Konečně srdíčko pro tebe tepe...
Komentáře (0)