Anotace: prostě od radosti
Já v tom vidím pořád takovou dětskou bezprostřednost:) Jako bychom nemuseli nikdy vyrůst, ale užívali si takové ty běžné hezké věci, jako je sdílet radost s někým druhým po ránu:) Jsem moc ráda, že se lidé jen tak občas zastaví a tiše dýchají...
19.07.2008 09:57:00 | Sunny
Tak jsem to prošel všechno a musím říct, klobouk dolů.
Moc hezky se to čte, máš pěkné, překvapivé rýmy, zajímavé nápady... Občas někde škrobrtne rytmus, ale vůbec to neubírá na celkovém dojmu. Všude za 100...
23.11.2006 14:13:00 | Daniel S.