Jarní květ
Anotace: Jak vypadá kráska
Ty jsi jako jarní květ,
s tebou krásnější je svět.
Tvá tvář je jako sluníčko,
i když usměješ se maličko.
A když usměješ se ještě víc,
i z chudáka sněhuláka nezbyde vůbec nic.
Dokážeš rozpustit i ledy,
když nasadíš své pohledy.
Tvoje rty jsou jako jahody,
plné krásy a lahody.
A ty nebeské oči,
s kterých se keždému hlava točí!
Tvá krásná postava,
už mnohé na kolena dostala.
Komentáře (2)
Komentujících (2)