Ptáš se proč nepíšu .Odpověď je snadná protože nato nemám.
Nebo si opravdu myslíš že mám pokračovat ?Neumím jen tak
Sednout a něco napsat ,jeto všechno o mě za posledního půl
roku mých problémů. Předtím jsem to nikdy nezkoušel .
inspirovaly mě k tomu básničky na litru.A pak jsem objevil
tvoje úžasný verše a jen mohu tiše závidět .
Prostě miluji tvoje verše a dost mě pomohly.
Přeji krásný večer pa Mirek
23.01.2007 18:48:00 | jedam
Nediv se, že slyšíš hlasy!!
Vždyť hulákáme z plných plic!!
Splíny pusť někam... ať veselá jsi,
ať radost rozjasní ti líc...
Halóó!!
(nemáš tu přátel vůbec málo ;o))
09.11.2006 11:43:00 | Cecilka