Pokud máš dobré přátele, tak nikdy nebudeš sama a i s tou láskou to určitě bude časem lepší :-)
09.11.2006 21:49:00 | ona
Ty se s tím nemažeš.
Nejdřív grog, pak nás máš ráda a nakonec nějakého chudáka necháš úplně samotného.Ach jo.
Básnička je pěkná, ale maličko cítím, že to nejde z aktuálního prožitku.
Nebo jo?
09.11.2006 20:12:00 | kouzelníček
Našla jsem chvilku na čtení,
jdu na návštěvu svých miláčků
a jejich něžného básnění,
do jejich lásky, do mráčků...
Našla jsem Tebe, tolik statečnou,
prostě obyčejnou ženskou báječnou,
co maminou mamin zdá se být,
Tvůj pád je i Tvůj superhit,
který hrajou ze všech rádií,
pro podporu všech žen,
chlapům svědomí tóny ubíjí :-)
09.11.2006 15:54:00 | Levandule
ty vždycky jsi hvězdou byla
každý z nás to přece tuší,
zvlášť když tóny doladíš :o)
pěkně jsi se rozhorlila
a věř, že ti to sluší,
že podporu máš, jistě víš
J.C.s
09.11.2006 12:11:00 | j.c.
Samota... no a co... :o)
někomu kolikrát strašně dlouho trvá,
než chvilku osamění si pro sebe vyhledá..
a na poustevnici bych tě netipovala
(jinak bych už skálu k bydlení ti dolovala),
tak to nebude mít dlouhý trvání...
v samotě netop se, využij ji k plavání!!!
:o)))
09.11.2006 11:51:00 | Cecilka