Otázky
Proč hledám ztracený čas?
Kde je to štěstí, co bylo v nás?
Proč se stokrát proklínám?
A na tebe se nedívám?
Proč se bojím ohlédnout?
A přitom tě chci zahlédnout?
Myslíš, že mi odpovíš?
Když jsem s jiným, závidíš?
A mám čekat odpověď?
I když mi ji nedáš teď?
Co mám ještě udělat?
Nechceš o mě bojovat?
Víš, že z tebe cítím chlad?
A měls mě vůbec někdy rád?
Komentáře (1)
Komentujících (1)