Do obálky
Nasypu trochu psího štěkání,
bolestných hadích uštknutí,
trochu střelného prachu z kruté války,
nasypu všechnu bolest do obálky.
Štířím ocáskem sešiju dva listy k sobě,
skvostným nápisem na našem hrobě
nechám kyselinou vypálit,
že dvě růže uvadají
a jejich květy
rozpůlíme naše dva zcela rozdílné světy.
Nasypu do obálky jehelníček,
kterým jsi do mého srdce šíboval,
nasypu tam svoje vystřelené náboje
a tvůj poslední vzkaz, žes mě miloval.
Na adresu odesílatele
napíšu jen drobné „Děkuji za vše. - Tvá láska z životního casina.“
a jako prolog na závěr:
Nejedno světlo ve tmě zhasíná….
Komentáře (2)
Komentujících (2)