to se stát nemělo...
V krabičce na city
U vázy na vzpomínky
Leží tvé dopisy
Dojemné bez výjimky
Když teď tak přemýšlím
Nad jejich obsahem
Taky se zamýšlím
Nad srdce zásahem
Nevím, kdy stalo se,
Co stát se nemělo
A kde že vzalo se
Srdce, co hořelo
Snad jednou zjistíme,
Co vlastně stalo se
Když to se dozvíme
Zmizí, co tajné zdálo se
Komentáře (2)
Komentujících (1)